Rouwen

Rouwbloemen

Rouwbloemen, vereeuwigd in epoxy.

Bloemen die gegeven worden als laatste eer aan de overledene, om liefde te tonen en een blijk van medeleven aan de familie. Vaak worden de favoriete bloemen van de overledene gekozen. Hier wordt veel tijd en aandacht in gestoken. Deze bloemen zijn een laatste herinnering aan de overledene, rouwbloemen bewaren kan troost bieden.

Wij kunnen er voor zorgen dat u deze dierbare bloemen voor altijd kunt behouden, als sieraad voor in huis of als toevoeging voor een gedenkplekje. Wij verwerken de bloemen in een epoxy giethars.

U kunt er eventueel voor kiezen om as toe te voegen. As kan op verschillende manieren verwerkt worden in het stuk, op deze pagina zijn enkele voorbeelden afgebeeld. As kan los verwerkt worden of in een vlinder, sterretje, hartje & cirkeltje. Deze zal vervolgens in het geheel verwerkt worden.

Wilt u graag een gedenkstukje voor een overleden huisdier? Ook deze as kunnen wij verwerken in bijvoorbeeld een hondenpootje waar we eventueel nog een plukje haren aan toe kunnen voegen.

Wilt u een mooi gedenkstuk voor in huis? Wij denken graag met u mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer inspiratie in ons portfolio.