Hoe werkt het?

Heeft u besloten om uw bloemen te laten prepareren en ingieten in epoxy? Leg de datum van afgifte dan zo snel mogelijk bij mij vast. Dit kan door te mailen naar info@florevermemories.nl of te bellen/ bericht sturen naar 0637363644.

  • U kunt de bloemen op de afgesproken dag en tijd zelf komen brengen of;
  • U verzendt de bloemen naar ons per post, instructie zal ik t.z.t. toesturen

Weet u nog niet precies wat voor formaat u wil, geen probleem! Wij adviseren u graag zodra de bloemen binnen zijn.

Zodra wij het boeket binnen hebben zullen wij het droogproces in gang zetten, dit duurt enkele weken. Dit is afhankelijk per bloem. Wij zullen de bloemen op professionele wijze drogen, waardoor iedere bloem zijn kleur zoveel mogelijk zal behouden. Lees ook de pagina “Goed om te weten”.

Heeft u gekozen voor een hexagon of vierkant zullen wij u voor het ingieten een foto van het ontwerp sturen. Aanpassingen zijn dan eventueel nog mogelijk.

Het zou fijn zijn als u zo snel mogelijk zou kunnen reageren op het ontwerp. De bloemen zijn al die tijd luchtdicht bewaard, we willen ten allen tijden voorkomen dat er opnieuw vocht in de bloemen komt.

Daarna kan het gieten beginnen, dit proces duurt een aantal weken. Als laatst gaan we het stuk schuren/ polijsten en klaar maken voor verzending.